Transport și plată

Apreciem timpul și confortul dumneavoastră, prin urmare ne străduim să facem procesul de plată și primire a mărfurilor cât mai convenabil și complet de încredere posibil. Iată informații despre metodele de plată și livrare disponibile:

🔵 Plata: Alege-l pe cel care ti se potriveste

✅ Plata cash: Puteți plăti comanda în numerar la primirea mărfii. Pur și simplu predați plata curierului atunci când acesta livrează marfa.

✅ Plata prin card bancar de credit: sunt acceptate cardurile de credit VISA/VISA Electron si MasterCard. Plata se face in momentul plasarii comenzii.

✅ Plata prin transfer bancar: Dacă preferați să plătiți prin transfer bancar, trebuie să indicați numele companiei în nota de plată.

✅ Credit: Cooperăm cu Compania MAIB LiberCard, oferindu-vă posibilitatea de a cumpăra produse în rate fără dobândă. Perioada de plata este de 1 luna.

🚛 Livrare: Vă vom aduce produsele direct

✅ Livrare prin curier: Cooperăm cu partenerii Glovo, Simpals și Nova Poshta pentru a asigura livrarea fiabilă și convenabilă a comenzii dvs. direct la adresa specificată. Parteneri de încredere, astfel încât să primiți bunurile la timp.

Lucrăm constant pentru a îmbunătăți metodele de plată și livrare pentru ca procesul de cumpărare să fie cât mai convenabil pentru dvs. Satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră principală.

📞 Contactați-ne: [068746636] pentru a plasa o comandă și a primi informații mai detaliate despre modalitățile de plată și livrare.