Curățarea filtrelor DPF FAP

Având grijă de durabilitatea și performanța mașinii dumneavoastră, vă oferim un serviciu profesional pentru curățarea filtrului de particule și a catalizatorului folosind produsul DPF Flushing Liquid de la PRO TEC. Această procedură ajută la îndepărtarea depunerilor acumulate și la restabilirea performanței optime a componentelor importante ale sistemului dumneavoastră de curățare a gazelor de eșapament.

🌟 Beneficiile curățării cu lichid de spălare DPF:

✅ Restabilirea eficienței: lichidul de spălare DPF ajută la restabilirea DPF și convertizorul catalitic la funcționarea normală, ajutând vehiculul să funcționeze mai curat și mai eficient.

✅ Preveniți supraîncălzirea: curățarea filtrului de particule și a catalizatorului ajută la prevenirea supraîncălzirii și deteriorarea motorului.

✅ Conservarea resurselor: curățarea regulată a filtrului de particule și a catalizatorului cu DPF Flushing Liquid prelungește durata de viață a acestora și reduce nevoia de reparații costisitoare.

✅ Emisii nocive reduse: Sistemul purificat reduce emisiile de substante nocive in mediu, facand masina ta mai ecologica.

🛠️ Proces de curățare:

Evaluarea stării: Efectuăm o evaluare detaliată a stării filtrului de particule diesel și a catalizatorului.
Pregătire și aplicare: DPF Flushing Liquid se aplică conform recomandărilor producătorului.
Curățare și regenerare: Produsul activează procesul de curățare și regenerare a filtrului și a catalizatorului.
Inspecție și testare: Verificăm eficacitatea curățării, asigurându-ne că sistemul funcționează la cel mai înalt nivel.
🚗Asigurați o viață lungă și o conducere fără vânt pentru mașina dvs. Nu ratați ocazia de a vă menține sistemul de curățare a gazelor de eșapament într-o formă excelentă.

📞 Contactați-ne: [068746636] pentru a face o programare și a obține mai multe informații despre serviciul de curățare DPF și catalizator folosind DPF Flushing Liquid de la PRO TEC.

#Curăţarea filtrului de particule #Catalizator #DPFFlushingLiquid #Durabilitate #Ecologie #Service auto