OXICAT - curățarea sondei lambda și a catalizatorului

Produsul a fost lansat pentru prima dată pe piața internațională în 2014 și a fost special formulat pentru a-și expune proprietățile numai în timpul și după incinerare.Pentru arderea optimă a combustibililor moderni în motoarele diesel și pe benzină, se acordă o atenție deosebită sondei lambda.Aceasta determină oxigenul rezidual din gazele de eșapament și influențează amestecul aer-combustibil prin rezultatul măsurării.Din 2018, oferim și o variantă special optimizată pentru vehiculele hibride

Sonda lambda este senzorul principal din circuitul de control lambda pentru curățarea catalitică a gazelor de eșapament. Scopul este de a reduce la minimum emisiile de poluanți precum oxizi de azot, hidrocarburi și funingine. Factorii de măsurare precum carbonizarea, funinginea și depozitele de ulei reduc precizia de măsurare a sondei lambda din sistemul de evacuare. Aceste măsurători inexacte sunt apoi trimise la sistemul OBD de la bord, unde sistemul începe să inițieze modificări în amestecul aer-combustibil. Aceste modificări provoacă probleme serioase: motorul nu mai arde curat, rezultatul este smucirea motorului, răspuns slab al clapetei de accelerație, consum ridicat de combustibil și chiar activarea programului de urgență.


Mesaje de eroare posibile: Eficiența catalizatorului P0420, P0300 P03XX greseli sau greseli detectate, amestec P0171 prea bogat, amestec P0170 prea slabCunoscutele mesaje de eroare ale sondei lambda, pe care șoferul le observă adesea cu lampa de avertizare galbenă, indică necesitatea înlocuirii sondei lambda din atelier, ceea ce este costisitor.


BluechemGROUP OXICAT Lambda Probe and Catalyst Cleaner previne înlocuirea costisitoare a clienților și se asigură că sonda lambda este curățată și asigură astfel valori măsurate precise.Deoarece un amestec precis aer-combustibil este determinat în acest fel, motorul funcționează puternic și reacționează foarte precis, iar consumul de combustibil este foarte optimizat.Acest lucru, la rândul său, asigură o calitate optimă a gazelor de eșapament și îndepărtarea finală a depozitelor convertizorului catalitic.

Vă recomandăm să îl utilizați la fiecare 10.000 km atât pentru motoarele diesel, cât și pentru cele pe benzină.Este foarte ușor de utilizat: doar adăugați OXICAT în rezervorul de combustibil după realimentare.

                                                  "BluechemGROUP

                            în armonie cu mașinile și mediul înconjurător."