Îngrijirea sistemului de ulei

Un motor este alcătuit din multe părți metalice în mișcare care se freacă constant una de alta. Acest lucru necesită un lubrifiant care reduce această frecare și astfel ajută la protejarea motorului de deteriorare și uzură.

 De asemenea, răcește componente precum pistoanele în timp ce le izolează, împreună cu segmentele pistonului, din camera de ardere. O altă sarcină a uleiului de motor este de a slăbi depunerile și de a preveni reformarea acestora. Astfel, motorul rămâne curat și protejat de coroziune.

Datorită evoluțiilor constante în domeniul optimizării consumului și prevenirii emisiilor, cerințele pentru uleiul de motor modern cresc. 

Mulți producători de ulei dezvoltă și comercializează lubrifianți și renunță la aditivii de înaltă calitate care sunt esențiali pentru performanța și, prin urmare, misiunea uleiului. 

Un ulei de motor bun care nu numai că îndeplinește, dar depășește standardele producătorului de automobile este mult mai costisitor de dezvoltat și fabricat și, prin urmare, mai scump pentru cumpărător pe termen lung.


Uleiurile de motor pentru ateliere, magazine de bricolaj și supermarketuri, de obicei, nu trebuie să coste mulți bani, deși de obicei se descurcă fără aditivii necesari. Astfel, majoritatea uleiurilor pot fi îmbunătățite semnificativ.

 Mai ales cu uleiurile cu durată lungă de viață în zilele noastre trebuie făcute tot mai multe compromisuri, ceea ce afectează negativ calitatea acestora.

Produsele de îngrijire a uleiului de la bluechemGROUP oferă o alternativă economică care adaugă acești aditivi importanți chiar și după schimbarea uleiului. 

Un agent de îmbunătățire a performanței uleiului reduce semnificativ uzura tuturor pieselor în mișcare și umple golurile de uzură care se pot forma pe pereții pistonului. Este deosebit de compatibil cu materialele și păstrează elasticitatea inelelor O.

Beneficiile întreținerii sistemului de ulei  

  

  • Îmbunătățește eficiența uleiului de motor
  •   Reduce consumul de combustibil și ulei
  •  Reduce frecarea si uzura
  •  Depunerile de ulei sunt prevenite
  •  Protejează împotriva coroziunii și murdăriei fierbinți
  • Garniturile și inelele O rămân flexibile și bine îngrijite
  •  Neutralizează acizii motori periculoși
  • Produsul nu conține cenușă și metale grele

   Produsul nu conține cenușă și metale grele Pentru o performanță maximă a produsului, vă recomandăm întotdeauna să schimbați uleiul cu soluțiile noastre de curățare a sistemului de ulei.

Dacă aveți întrebări sau sugestii, vă rugăm să contactați personalul nostru de service. 

Suntem bucuroși să vă ajutăm!