În lupta împotriva agenților patogeni

Virusurile periculoase pot fi contagioase pe suprafețe netede până la 2 zile. Prin urmare, este dificil să eviți complet acești germeni invizibili. Deci, cum faceți față unei astfel de situații cotidiene? Cea mai bună soluție aici este igiena adecvată, cum ar fi spălarea atentă a mâinilor. Pentru a distruge agenții patogeni periculoși pe toate suprafețele, este necesară o dezinfectare extensivă.


Institutul Robert Koch (RKI) nu exclude că secrețiile respiratorii pot fi transmise prin contaminarea obiectelor și a suprafețelor - există, așadar, un risc crescut de infecție, care ar putea fi cauzat de măsuri inadecvate de protecție și igienă. (Sursa: RKI)


În cazul COVID-19, Asociația Industriei pentru Igiena și Protecția Suprafeței (IHO) se referă la recomandarea RKI conform căreia cel puțin dezinfectanții care au un efect „virucid limitat” trebuie folosiți pentru combaterea virusurilor înveliți.


Cu noul său produs dezinfectare de suprafață minunată, bluechemGROUP prezintă un produs care are exact aceste proprietăți pentru a ucide bacteriile și virușii cu o singură aplicație. Nu conține ingrediente cancerigene sau dăunătoare fătului. „Cu minunatul nostru dezinfectant de suprafață am dezvoltat o soluție ușor de utilizat, care este deosebit de eficientă împotriva virusurilor corona. Acest lucru înseamnă că suprafețele din sticlă, plastic și metal pot fi curățate și dezinfectate în mod deosebit și fără a lăsa reziduuri. eficiența împotriva virusurilor învăluite și, de asemenea, împotriva coronavirusului COVID-19 ne-a fost confirmată acum. "


BluechemGROUP va lansa produsul pe 20 aprilie pe piața mondială