Aparat de curatat aer conditionat

În timpul funcționării normale, se formează condens, care este evacuat în exterior printr-o scurgere, situată de obicei sub vehicul. Diferența constantă de temperatură din vasul umidificatorului poate deveni rapid un teren propice pentru bacterii dăunătoare, germeni, mucegai și alte microorganisme. Secrețiile lor extrem de agresive pot înfunda canalele de scurgere și pot face ca apa condensată să nu mai poată ieși în mod corespunzător. Consecințele pot fi fatale.Pe lângă o scădere a performanței sistemului de aer condiționat, microorganismele în special pot duce la alergii și probleme respiratorii - sistemul de aer condiționat devine o praștie de bacterii!


Imagine: Evaporator aer condiționat cu nămol dăunător

 Sursa: www.celica-community.de

Recunoașteți semnele timpuriiÎnainte de apariția simptomelor precum iritația tractului respirator, a ochilor și a mucoaselor, pericolul în sistemul de aer condiționat este determinat de un miros neplăcut de mucegai și mucegai. Dar primele microorganisme s-au instalat deja aici și produc biomasă periculoasă. răspunde la timpPentru a preveni acest lucru, bluechemGROUP a dezvoltat o gamă de produse special pentru întreținerea aerului condiționat. Utilizarea regulată este recomandată pentru a preveni de la bun început dezvoltarea germenilor, bacteriilor etc. Dar chiar și fără măsuri preventive, sistemul de aer condiționat poate fi curățat și dezinfectat complet cu produse fără a dăuna materialului. Aparat de curatat cu spuma pentru aer conditionat - curata, dezinfecteaza, optimizeaza.După ce vaporizatorul s-a uscat timp de aproximativ 5-10 minute (circulație de alimentare cu aer la temperatură caldă), spuma de curățare și dezinfectare este introdusă în furtunul de scurgere folosind adaptorul furnizat și întregul conținut al cutiei este pulverizat în unitatea de evaporare. Aici, spuma se răspândește prin evaporator și dizolvă în mod fiabil toată murdăria și organismele. Particulele dizolvate sunt eliminate din vehicul prin sistemul de evacuare a aerului condiționat. Procesul de curățare este finalizat în aproximativ 15 minute și sistemul este din nou în stare corespunzătoare. Beneficii    Clima sănătoasă a mașinii    Performanța optimă a aerului condiționat a fost restabilită    A distrus 99,9% din microorganisme    Calitatea aerului din mașină s-a îmbunătățit semnificativ.    Compatibilitate dovedită a materialelor    Fără ingrediente de curățare agresive Vă recomandăm o curățare temeinică a sistemului de aer condiționat o dată pe an. De asemenea, filtrul de polen trebuie schimbat întotdeauna.

Pentru a curăța interiorul mașinii și conductele de aer, vă recomandăm, de asemenea, utilizarea regulată a Klima Fresh, soluția ideală de climatizare cu un climat interior curat și proaspăt în fiecare mașină. „bluechemGROUP în armonie cu vehiculele și mediul”.

Autor: Josef Kluy(Profesor la Westpoint China Automotive Technical College)Dezvoltarea afacerilor internaționale