Kit de curățare a filtrului de funingine DPF Pro-Tec DPF/Catalyst Cleaner (P2985) + DPF Super Clean (P6171)

Kit de curățare a filtrului de funingine DPF Pro-Tec DPF/Catalyst Cleaner (P2985) + DPF Super Clean (P6171)

760 lei

Ridicarea marfei din oficiu

Setul este conceput pentru a curăța filtrele de particule diesel murdare (DPF).

Constă din două produse: Pro-Tec DPF/Catalyst Cleaner (P2985) - un agent de curățare cu aerosoli aplicat prin orificiul sondei lambda sau senzorului de presiune scos.

Produsul este pulverizat în volumul filtrului de particule și înmoaie impuritățile formate în acesta, contribuind la arderea lor rapidă în timpul călătoriei după aplicare.DPF & Catalyst Cleaner - un instrument pentru curățarea eficientă a filtrelor și catalizatorilor DPF fără îndepărtare.

Dizolvarea și eliminarea tuturor contaminărilor tipice ale filtrelor și catalizatorilor DPF.

Elimină pierderile de putere și modurile de urgență asociate cu contaminarea filtrelor și catalizatorilor DPF.Restaurează puterea motorului și îmbunătățește dinamica vehiculului.

PROPRIETĂȚI 

 Decocifică catalizatorul și promovează regenerarea mai eficientă a funinginei filtrului.Nu necesită dezasamblarea filtrului/catalizatorului DPF Se evaporă fără reziduuri Pro-Tec DPF Super Clean (P6171) este un aditiv pentru combustibil adăugat la combustibil după aplicarea Pro-Tec DPF/Catalyst Cleaner (P2985) pentru un efect maxim.

Ajută la reducerea temperaturii de ardere a funinginei colectate în filtru, curățând-o în timpul funcționării.Aditiv special pentru motoarele diesel, folosit ca ajutor de regenerare a funinginei în filtrele de motorină.

Reduce temperatura de aprindere a funinginei colectate în filtrul de particule, ceea ce asigură o constantă și curățarea completă a filtrului în timpul conducerii.Cel mai economic mod de a vă curăța și proteja filtrul de particule!

7Produsul poate fi folosit in toate motoarele diesel si poate fi amestecat cu toate tipurile de motorina.Fara nevoie de curatare si dezmembrare, fara timpi de nefunctionare a masinii.

ZONA DE APLICARE

 Potrivit pentru toate motoarele diesel cu filtre DPF, poate fi amestecat cu toate tipurile de motorină.

MOD DE APLICARE: Înainte de realimentare, adăugați motorină în rezervor.

375 ml sunt suficiente pentru 80 de litri de motorină.Atenție la dozare!