Ulei semi-sintetic PRO-TEC premium #ONE10W-40 (5l)

New
-25%

Ulei semi-sintetic PRO-TEC premium #ONE10W-40 (5l)

Nu este în stoc
470 lei

Ridicarea marfei din oficiu

PRO-TEC premium #ONE 10 W-40 este un ulei de motor de înaltă performanță din clasa SAE 10W-40 fabricat pe baza uleiului sintetic HC.Nivelul ridicat de performanță rezultă din interacțiunea uleiurilor de bază selectate și a aditivilor moderni. Avantaje: -Excelent pentru motoarele cu turbocompresie.comportament la temperatură-Film lubrifiant stabil chiar și la temperaturi ridicate și sub sarcini extreme pentru o protecție optimă la uzură.-Consum foarte mic de ulei-Compatibil cu uleiurile de motor convenționale și sintetice Domeniul de aplicare Pentru toate motoarele pe benzină și diesel.Adecvat în special pentru motoare cu și fără turbocompresoare. Aprobarea producătorului VW 501 01/505 00 Specificații / recomandări ACEA A3 / B4; API SL; Fiat 9.55535-G2 / D2; MB 229.1API CF; VW 500 00

Lubrifianții premium PRO-TEC #ONE au fost dezvoltate și testate în centre analitice - fabricate în Germania conform celor mai înalte criterii de calitate și disponibile pentru utilizare într-o mare varietate de regiuni ale lumii.
Folosim doar cele mai bune uleiuri de bază și aditivi pentru a vă asigura că obțineți produse care îndeplinesc cele mai înalte cerințe de performanță - acum și în viitor.