Ulei sintetic PRO-TEC premium #ONE 5W-30 DPF (5l)

New

Ulei sintetic PRO-TEC premium #ONE 5W-30 DPF (5l)

Cod produs: 38232
975 lei

Ridicarea marfei din oficiu

Proprietăți ale conductelor PRO-TEC premium #ONE 5W-30 DPF a fost special dezvoltat pentru autoturismele moderne cu motoare pe benzină și diesel care utilizează o posttratare a gazelor de eșapament (filtru de particule diesel = DPF), turbocompresoare și intervale extinse de întreținere. Se bazează pe o compoziție specială de uleiuri de sinteză HC și PAO complet sintetice (poli-alfa olefină), în combinație cu tehnologia aditivă de ultimă generație, cu conținut scăzut de cenușă. Beneficii: -Cenușa redusă de sulfat, conținutul scăzut de fosfor și sulf asigură funcționalitatea corectă a filtrelor de particule diesel și a convertoarelor catalitice. caracteristici de funcționare-Funcționare sigură pe tot parcursul anului datorită comportamentului excelent la temperatură de vâscozitate și stabilitate ridicată la forfecare.-Folie lubrifiantă stabilă chiar și la temperaturi ridicate și sub sarcini extreme pentru o protecție optimă la uzură. Potrivit în mod special pentru motoarele cu posttratare a gazelor de eșec Filtru de particule diesel = DPF) și turbocompresoare. Aprobarea producătorului VW 504 00/507 00, MB 229.31, MB 229.51 Specificații / recomandări ACEA C3; API SN; Porsche C30API CF

Lubrifianții premium PRO-TEC #ONE au fost dezvoltate și testate în centre analitice - fabricate în Germania conform celor mai înalte criterii de calitate și disponibile pentru utilizare într-o mare varietate de regiuni ale lumii.
Folosim doar cele mai bune uleiuri de bază și aditivi pentru a vă asigura că obțineți produse care îndeplinesc cele mai înalte cerințe de performanță - acum și în viitor.